• V košíku nemáte žiadne produkty

Deti pohyb milujú. Je ich prirodzenou súčasťou. Doprajme im radosť z pohybu aj v domácom prostredí.

Deti pohyb milujú. Je ich prirodzenou súčasťou. Doprajme im radosť z pohybu aj v domácom prostredí.

Voľného pohybu nám zostalo menej. Prechádzkam do voľnej prírody nepraje veľmi daždivé jesenné a čochvíľa zimné počasie. Prirodzený pohyb nám vzala aj aktuálna situácia plná obmedzení. Deti sa museli vzdať pohybových krúžkov.

“Vypni televízor, rozprávka ťa počká. Odložme tablety. Nechceš predsa doma sedieť ako kvočka - poď cvičiť!”, spieva Miro Jaroš a my súhlasíme. Aj u nás v MonToy veríme, že spokojné a vyrovnané deti sú výsledkom dostatočného pohybu. Pri pohybe sa vyplavujú endorfíny, hormóny šťastia, a tak aj vďaka nemu sa môžeme cítiť pozitívne naladení. Pohyb naviac posilňuje imunitu a je neodmysliteľnou súčasťou správneho motorického vývoja detí.

Vďaka našim pohybovým pomôckam dokážu deti zábavným a užitočným spôsobom zlepšovať svoje pohybové schopnosti, objavovať hranice vlastného tela a minúť svoju neutíchajúcu energiu aj v domácom prostredí. Deti sa budú zabávať a ani nebudú tušiť, že popri tom cvičia.

Piklerovej triangel, Hojdacia doska MonToy či Balančná doska budú vaše deti zaručene baviť viac ako len niekoľko hodín, dní alebo týždňov. Neomrzia ich ani po rokoch.

Majte krásne dni plné lásky a radosti z pohybu.


Piklerovej triangel a Hojdacia doska MonToy


Balančná doska